Агентът на футболиста на Пари Сен Жермен Марко Верати – Данило ди Кампли – категорично опроверга информациите, появили се в местната преса, че клиентът му е бил на дискотека в нощта преди осминафиналния реванш за Шампионската лига срещу Барселона на „Камп Ноу“. Ди Кампли обясни, че тези слухове на отговарят на истината, като добави, че френските медии трябва да целуват краката на Верати.

Верати започва съдебен процес срещу "Екип"

„Верати е ядосан заради медиите във Франция. Те трябва да му целуват краката, за да играе в ПСЖ. Няма проблеми между него и клуба, както и между него и феновете. Те винаги го защитават. Верати има контракт до на 2021 година и ПСЖ иска да продължи да има голям отбор. Истина обаче е, че моят телефон не спира да звъни, случват се много неща, върху които ще трябва да помислим“, каза Верати.

Припомняме, че Барселона направи исторически обрат срещу ПСЖ, невиждан до сега в Шампионската лига. Каталунците изоставаха с 0:4 след първата среща, а след успех с 6:1 в двубоя на „Камп Ноу“ се класираха за следващата фаза.