Нападателят на Фламенго Адриано все още изпитва мили чувства към бившия си отбор Интер и се надява бившите му съотборници да спечелят Шампионската лига.

Адриано отбеляза 74 гола в 117 мача преди да се присъедини към Фламенго през миналия април. Последният мач на бразилеца за клуба му бе при отпадането от Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед през март. Адриано обаче вярва, че тази година бившият му тим може да стигне до финала и дори да го спечели.

"Надявам се бившите ми съотборници да спечелят Шампионската лига. Това ще бъде важно за тима и за президента Масимо Морати. Съставът е по-зрял от преди и мисля, че това е тяхната година. Освен това, Жозе Моуриньо е велик човек, който не се предава лесно", сподели нападателят. Той взе отношение и по проблемите, които Марио Балотели има в тима, като се опита да вдъхне кураж на младия играч.

"Балотели е роден шампион и се надявам да се наслади на щастливо бъдеще", допълни Адриано. Попитан дали някога ще се завърне в Серия А, Адриано заяви: "Кой знае? Може да се случи един ден".