Девет мача от последния кръг в Лигата на нациите ще се изиграят тази вечер. Всички срещи започват в 21:45 ч.
Двобоят Испания - Германия безспорно е гвоздеят на вечерта. Двата отбора ще излъчат победителя в  група 4 на Лига А. За Бундестима ще е достатъчна и точка, тъй като водят в класирането. Подобна е ситуацията и в битката за третата позиция, където на Швейцария е нужна само победа у дома срещу Украйна, за да се спаси от изпадане.
 
Франция вече се класира за финалния турнир, след като предсрочно си осигури първото място в група 3 от Лига А. Португалия ще финишира на втора позиция, а Хърватия и Швеция ще определят в задочен спор кой ще изпадне в по-долната дивизия. Довечера хърватите приемат Португалия, а Швеция гостува на Франция.
 
В група 1 на Лига С Черна гора има с точка повече от Люксембург и ако победи у дома Кипър, ще спечели промоция за по-горната дивизия. Люксембург ще гони трите точки срещу Азербайджан, но трябва да се надява и на грешка на черногорците.
 
В група 1 на Лига D първото място ще се определи от гостуването на Фарьорските острови в Малта. Домакините изостават с три точки, но при победа ще си осигурят класиране в Лига В. В другия мач от групата Андора посреща Латвия. В група 2 пък Гибралтар ще е домакин на Лихтенщайн.
 
Лига на нациите, 6 кръг:
 
ЛИГА А
 
Група 3:
 
Хърватия - Португалия
 
Франция - Швеция 
 
Група 4:
 
Испания - Германия 
 
Швейцария - Украйна 
 
ЛИГА С
 
Група 1:
 
Люксембург - Азербайджан 
 
Черна гора - Кипър 
 
ЛИГА D
 
Група 1:
 
Малта - Фарьорски острови 
 
Андора - Латвия
 
Група 2:
 
Гибралтар - Лихтенщайн