Северна Ирландия успя да направи пълен обрат в добавеното време срещу Косово, в мач от Лига С от Лигата на нациите.

Мачът започна със сериозно превъзходство на гостите от Косово, като още в 5-тата минута Флоран Муслия стреля добре, но вратарят на Северна Ирландия Пийкок-Фаръл реагира добре, за да предотврати попадение във вратата си. В 37-та минута се откри страхотна възможност пред Елбасан Рашани, който отправи удар с глава, но топката премина над напречната греда. Секунди по-късно Дион Чарлс отправи удар по тревата и всички очакваха да открие резултата, но Ариянет Мурич направи блестящо спасяване.

Второто полувреме Северна Ирландия започна да играят по-добре от съперника си и още в 47-та минута Конър Брадли накара Мурич да прави ново добро спасяване. В 58-та минута Косово успя да изненада противника си, след като Ведат Муриджи демонстрира много добра техника стреля от разстояние, за да поведе отбора си напред в резултата - 0:1. Северна Ирландия започна мигновено да натиска и седем минути след допуснатия гол, Джош Магенис отправи удар от близо с глава, но Мурич направи ново спасяване.

В 82-та минута все пак голът за домакините дойде. Шейн Лейвъри центрира, а Гавин Уайт засече, за да изравни резултата. В 88-мата минута Муриджи бе на страхотна позиция отново да изведе Косово напред в резултата, но ударът му мина над вратата. В третата минута на добавеното време Гавин Уайт направи добро центриране, а Джош Магенис засече с глава, за да донесе трите точки на своя отбор.

С тази победа Северна Ирландия са временно на трета позиция с актив от 5 точки, докато Косово е само точка пред тях на второ място. В групата са още Гърция и Кипър, които играят по-късно днес.