Срещу силни отбори като Португалия най-лошото нещо, което можеш да направиш, е да си пропускаш положенията, заяви полският национален селекционер Михал Пробеж след поражението с 1:3 в мач от Лигата на нациите във Варшава. 

"Стартирахме мача много добре, държахме умело топката и създавахме положения. Срещу подобни отбори като Португалия обаче най-лошото нещо, което можеш да направиш, е да не си вкарваш положенията. Точно това се случи с нас. В един момент започнахме да се защитаваме твърде дълбоко и получихме твърде рано първия гол. Не може да допускаме такива попадения. Вторият гол бе въпрос на закъсняла реакция", каза той, цитиран на uefa.com. 

"Това беше добър урок за нас и нова стъпка в положителна посока. През второто полувреме опитахме да натиснем португалците и нещата изглеждаха по-добре. Отнемахме топката и вкарахме гол, но третият гол просто сложи точка на всичко в този двубой. 

"Искахме да се представим възможно най-добре. Всички се включиха с желание и единственото, което ни липсваше, бе малко агресия. Знаете колко силен отбор има Португалия. Те са отлични, когато владеят топката. Това се видя и в мача срещу нас".