Временният селекционер на Англия Лий Карсли напълно пое вината за шокиращата загуба от Гърция на "Уембли". "Трите лъва" загубиха с 1:2 в мач от Лигата на нациите, след като допуснаха гол дълбоко в добавеното време.

“Днес не играхме много добре. Може би твърде често допускахме грешки в различни части на терена. Головете, които допуснахме, не бяха на нивото, на което сме свикнали да бъдем. Мисля, че също е важно да се отдаде заслуженото на Гърция за начина, по който играха. Знаем, че трябва да се подобрим. Определено трябва да помисля как мога да дам повече шансове на играчите да действат по-компактно”, каза Карсли.

"Опитахме нещо различно. С играчите, които имаме, трябва да сме смели и да опитваме нови неща. Мисля, че е важно да го правим. Не сме експериментирали, по-скоро подходихме по-креативно", сподели треньорът след мача.

"Напълно поемам вината за загубата. Това беше моя идея. Не се получи, но не трябва и да я отхвърляме занапред. Имаме страхотен състав и може да отговорим подобаващо още в следващия мач", добави той.

През последните дни се появи информация, че Лий Карсли може да остане и като постоянен селекционер на Англия. Самият наставник обаче отхвърли идеята, като сподели, че очаква отново да води състава до 21 години.

"Мисията ми беше ясна от началото. Имаме още три мача и след това надявам се ще се върна при 21 годишните. Аз съм доволен от позицията, в която съм. Определено не съм се въодушевил след първия лагер. Знам че това е една от най-добрите работи, тъй като имаш шанс да спечелиш голям трофей", заяви Карсли.