Селекционерът на Англия - Лий Карсли, поздрави отбора за победата с 2:0 над Финландия в Лигата на нациите. Това бе втори успех за „Трите лъва“ в турнира под ръководството на временния си наставник. Той остана доволен от този факт, но настоява, че тимът има още къде да развива играта си.

Карсли не подмина и темата за Хари Кейн, който изигра юбилейния си 100-тен мач и донесе успеха на своя отбор, отбелязвайки и двата гола.

„Хари (Кейн) отбеляза головете по страхотен начин. Това бе емоционална вечер за него, особено пред погледа на децата му. Радвам се за Хари, той заслужава всички аплодисменти. Тази седмица забелязах, че той е силно мотивиран да играе за Англия и да бележи голове. Да имаш такъв нападател е благословия. Дано той продължи в този дух“, заяви Карсли.

„Пуснах Трент (Александър-Арнолд) на различна позиция, както и Рико (Люис). С арсенала от пасове, с който Трент разполага, той може да контролира всеки мач. Не съм изненадан, защото съм виждал да го прави и в Ливърпул. Все още не се чувствам комфортно на поста, който заемам, защото съм извън комфортната ми зона. Радващо е как започнахме, но трябва да задържим високия стандарт. Имахме късмет да запишем две победи, но трябва да продължим да надграждаме“, каза още временният наставник на „Трите лъва“.