Плеймейкърът на Реал Мадрид Иско Аларкон сподели, че „кралския клуб” не е загубил от блясъка си, въпреки напускането на Кристиано Роналдо през това лято.

Петкратният носител на Златната топка изигра 438 срещи за Реал, в които отбеляза 451 попадения, но от този сезон носи фланелката на Ювентус. Торинският клуб заплати 112 милиона евро за услугите на суперзвездата на европейския футбол.

Кристиано се надъхва с мотивиращи слова

Но Иско вярва, че тимът на Реал ще прогресира все повече и повече, макар и без португалеца и довери, че оставането на Гарет Бейл и Карим Бензема е показателен фактор за думите му.

CR7 позира с новия си "звяр"

„Кристиано е изключителен футболист, тъй като той ти гарантира между 40 и 50 гола на сезон. Докато побеждаваме обаче, ние ще доказваме, че той не ни липсва. В серия сме от три победи в първенството и работим добре, а и играта ни се получава. Играчите, които не вкараха много голове през миналия сезон сега се чувства по-солидно. Не ни липсва към този момент и му пожелавам всичко най-добро в Ювентус”, сподели Иско на пресконференция на Испания преди мача с Англия за Лигата на нациите.

Зидан предупреди Лопетеги: В Реал трябва да печелиш всичко

Ювентус също спечели първите си три срещи в Серия А, а Кристиано играе във всеки мач, но до този момент CR7 не може да разпечата някоя италианска врата.