Джанлуиджи Донарума се надява феновете на Милан да не са враждебно настроени, когато той се завърне на стадион "Сан Сиро" за полуфинала в турнира Лигата на нациите срещу Испания в сряда.

Юношата на Милан се присъедини към Пари Сен Жермен през юли като свободен агент, след прекарани шест сезона и 215 мача с екипа на „росонерите“.

"Развълнуван съм, Милано и Милан са важна част от живота ми. Надявам се да няма напрежение. Радвам се на сезонът им. Винаги ще бъда фен на Милан. Винаги съм давал всичко за отбора, чак до края. Ако се случи нещо подобно, също бих съжалявал, защото това е много важен мач, полуфинал на Лига на нациите, така че се надявам феновете да помогнат. Ние сме тук на полуфинал на Лига на нациите. Това е състезание, което ни интересува", заяви Донарума.

 

 

"Аз съм в Париж, за да играя, нормално е да има трудности в началото. Сигурен съм, че всичко ще бъде чудесно, нямам проблем за националния отбор. Продължавам по пътя си, надявам се всичко да върви добре. Испания е същият отбор, с който се сблъскахме по време на европейското първенство. Опитваме се да подобрим ситуациите, в които бихме могли да се справим по-добре от миналия път. Няма да е лесен мач, на европейското първенство също беше много трудно", добави националният страж на Италия.