Защитникът на Англия Киърън Трипиър е сигурен, че "Трите лъва" могат да победят всеки един отбор.

На англичаните им предстоят две международни срещи - една от Лигата на Нации срещу Испания, и една приятелска - срещу Швейцария, в паузата от шампионата на клубните отбори.

Трипиър бе важна част от състава на Англия на Мондиала в Русия, на който страната стигна до четвъртото място - постижение, което световният шампион от 1966г. не бе постигал от 28 години.

"Надявах се, че можем да стигнем финала на Световното. Бях много разстроен, че не го направихме. Но сме щастливи с това, което постигнахме, с нашето приключение. Мисля обаче, че можем да победим всеки отбор", сподели бранителят на Тотнъм.

"Относно мача с Испания мога да кажа, че съперник е наистина един от най-силните тимове. Това ще бъде добър тест за нас. Искаме да играем срещу най-добрите. Готови сме за мача в събота", добави той.

"В Англия играем с подобна формация като в Тотнъм, което ме улеснява. Уинг бековете се качват "високо" по терена и търсят непрекъснато атаката. Аз се чувствам добре в тази роля", каза още 27-годишният бранител.

Киърън Трипиър

източник: Gulliver/GettyImages