Носителят на купата на Северна Македония – Македония Гьорче Петров, се подсили със седми нов футболист това лято. Нападателят Фахрудин Джурджевич е поредното попълнение в състава на съперника на ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Преди това в отбора бяха привлечени Емир Скендери, Джон Мена, Фисник Зука, Християн Пецов, Александър Георгиевски и Боян Илиевски.
 
През миналия сезон 30-годишният Джурджевич беше част от албанския Влазня Шкодра, където изигра 35 мача във всички турнири и вкара четири гола.
 
Джурджевич е юноша на Македония Гьорче Петров и това ще бъде негов трети престой в клуба. Носил е екипа на „лъвовете“ през 2009 г., когато дебютира в професионалния футбол, а след това и през сезон 2013/14. Освен това е играл още за Вардар, Спартак (Суботица), Звиездица (Градачац), Варнсдорф, Храдец Кралове, Работнички (Скопие) и Влазня.
 
Гьорче Петров ще изиграе четири контроли по време на подготвителния си лагер в Банско. На 2 юли „жълто-червените“ се изправят срещу нигерийския Мавлон. На 7 юли е срещата със съперника на Ботев Пловдив в Лигата на конференциите – АПОЕЛ Никозия. Следват проверки с румънските Политехника Яш (10 юли) и Стяуа (13 юли).