Исландският централен защитник на ПАОК Сверир Ингасон се закани на Левски преди днешния сблъсък между двата отбора. Срещата е на "Герена" от 20:00 часа. Новият капитан на "двуглавите орли" говори със самочувствие на участник в 1/4-финалите на турнира от миналия сезон.

"Тази година желанието ни е подобно - да достигнем до същата фаза, а защо не и по-напред. В момента още сме нов отбор, тренираме едва от 4 седмици. В момента напрежението е по-голямо спрямо предишни кампании, като това можеше да се види и в контролите. Но енергията и настроението ни са добри. Не очаквам да играем най-добрия си футбол срещу Левски, но ще се опитаме да победим. Ако трябва, ще страдаме, но само така можем да растем и вървим напред", заяви Ингасон. 

"Чака ни труден мач, още повече, че гостуваме. Съперникът ще има гореща подкрепа от трибуните и ние не трябва да приемаме нещо за гарантирано. Не трябва да забравяме какво ни се случи миналата година в Ейре (б.а загуба с 1:2 от Бохемианс). Левски е силен отбор с добри играчи, които са физически подготвени. Българското първенство вече започна и за разлика от нас те са в ритъм. Ние обаче също искаме да доминираме и да наложим нашия стил. За целта ще се борим, готови сме за битка", каза бранителят.