Зрински приема Ботев Пловдив в среща-реванш от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите утре. В първия мач тимът от Мостар претърпя поражение с 1:2 и ще се опита да заличи предимството на "канарчетата" от първия мач. Треньорът Марио Иванкович разкри, че има план как да стигне до положителен резутлат.

„Всички видяхме какво се случи в първия мач. Загубихме с 1:2, но мисля, че резултатът можеше да е различен. Показахме решителна и смела игра, но заради наши грешки допуснахме два гола. Мисля, че има на какво да се надяваме. Нямаме здравословни проблеми с изключение на Слободан Яковлевич и мисля, че играчите ще бъдат свежи, готови да дадат най-доброто от себе си. Ако сме на това ниво, можем да се надяваме на добър изход“, каза Иванкович.

„Анализирахме Ботев, видяхме слабите им страни, но и нашите пропуски. Имаме план как да постигнем положителен резултат възможно най-бързо и да използваме лошите им страни, които има всеки отбор. Няма да е лесно, ще бъде труден мач, но с подкрепата на феновете и нашата вяра имаме шанс“, добави той.

„Адаптирахме се твърде много към съперника. В четвъртък няма да е така. Ще играем нападателно, доколкото можем, тоест доколкото отборът на Ботев ни позволи. Ще се опитаме да заличим тяхното предимство възможно най-скоро и както във всеки друг мач влизането в срещата ще бъде много важно", завърши треньроът.