Сръбският полузащитник Душан Тадич пристигна това лято във Фенербахче, но вече носи капитанската лента в някои мачове, в това число и снощи при успеха с 3:1 над българския шампион Лудогорец в турнира Лига на Конференциите. Това беше трети успех за фенерите в група Н на турнира и общо 18-и подред във всички турнири, а Тадич заяви, че победата над българите е била важна.

"Мисля, че постигнахме важна победа. Не започнахме добре мача и направихме елементарни грешки в самото начало. Това даде самочувствие на противника. Продължихме добре към края на първото полувреме. Мисля, че играхме много по-просто, особено в последните 10 минути, имахме възможност да създадем повече положения. Хубаво е, че завършихме първата част с гол. След това на полувремето говорихме за грешките, които допуснахме през първите 45 минути. Нашият треньор ни даде инструкции какво трябва да правим. Опитахме се да ги изпълним през второто полувреме. С това мисля, че постигнахме резултата", започна Тадич.

Подчертавайки, че Фенербахче се бори за победа и доминация във всеки мач, Тадич каза: "Ние сме Фенербахче. Играем за победа и доминираме във всеки мач. Това също е много важно за нас. Когато отидем на мач, съперникът трябва да се страхува от нас, трябва да можем да го уплашим. Винаги се стремим да правим това. Да, продължаваме пътя с победи, но винаги трябва да се опитваме да се справяме по-добре. Трябва да ставаме по-добри всеки ден. Има нещо общо с манталитета", заяви Тадич.