Английският полузащитник Джеймс Мадисън влезе във вербален спор с фен на Лестър, който обвини него и съотборниците му, че „не са оставили всичко“ на терена при поражението им от Рома в четвъртък вечер. Едно попадение на Тами Ейбрахам с глава беше достатъчно, за да изпрати „джалоросите“ на Жозе Моуриньо на финал в Лигата на конференциите.

Ден след разочароващото отпадане, плеймейкърът на Лестър Мадисън публикува в Туитър, че е опустошен от загубата в Рим, защото е оставил всичко от себе си във Вечния град. Халфът благодари на феновете на „лисиците“, но очевидно това не бе достатъчно за всички и особено за един, който използва момента, за да контрира №10 на Лестър.

„Страхувам се, че не си оставил всичко там, Джеймс. Използваш тази фраза, както всички 11, които са преминавали през тухлени стени за 90-те минути и са като мъртви в края на мача. Не го използвай при положение, че имаше 2 удара и то в края на мача", написа привърженикът на „лисиците“.

Често футболистите просто ще игнорират подобен род коментар в социалните мрежи, но Мадисън се зае да коригира фена.

„С цялото ми уважение, но усилията и отношението на тези момчета, които виждам ежедневно, са безспорни. Понякога може да не си достатъчно добър и да не спечелиш, но със сигурност сме положили усилия, така че няма как да се съглася“, отвърна Мадисън.