Помощник треньорът на Шкупи Февзи Лаич даде пресконференция ден преди реванша с Левски във втория квалификационен рунд за Лигата на конференциите. Двубоят на „Герена“ е в четвъртък, 3-и август, от 20:00 часа, а наставникът на северномакедонският тим заяви, че Шкупи не е в София на екскурзия.

„Малко сме закъснели, но се радвам, че сме тук. Не е лесно да играем след първия мач, който загубихме с 2:0 у дома. Не сме дошли тук на екскурзия, ще направим всичко възможно да се представим добре. Идваме с идеи. Видял съм доста във футбола, играл съм, този резултат не е приятен за нас, но ние ще направим всичко, за да го преодолеем и да защитим името на Шкупи и Македония“, сподели той.

Lap.bg
11 снимки

„Ние идвахме преди две седмици и гледахме мач на живо, знаем каква е атмосферата. Играли сме и в други държави. Ще бъде хубаво да играем пред тази публика“, допълни наставникът на Шкупи.

„Разбрахме, че много лоши неща са се случили, това не е добре. Не желаем такива неща да се случват във футбола. Аз мисля, че това е решение, което е правилно, за да не се случват такива неща. Ние искахме и нашите фенове да са тук, но това няма как да се случи“, сподели Лаич относно липсата на северномакедонски фенове на „Герена“.