Мениджърът на Уест Хем – дейвид Мойс, беше изключително развълнуван пред телевизионните камери след двубоя срещу АЗ Алкмаар, класирал „чуковете“ на първи европейски финал от 47 години насам. Шотландският специалист не бе доволен от играта на своите, а само от постижението.

"Изключително сме развълнувани. Това е огромно постижение за нашия клуб. Важното е обаче да спечелим и финала. АЗ Алкмаар е много силен в това, което прави, но пък аз съм изключително доволен от това, което направихме ние", заяви Мойс.

"Не играхме добре с топката тази вечер, но бяхме добре организирани в защита. Така се постарахме да не получим гол тази вечер. Искахме да се представим по-добре и имахме три или четири възможности на контраатака, с които можехме да поведем по-рано. Дали съм наистина доволен от представянето ни? Не, но важното е, че си свършихме работата и сме на финал. Имаме 13 победи и 1 равенство в турнира, така че се представяме блестящо. Момчетата свършиха страхотна работа и заслужават аплодисменти", каза още шотландецът.