Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс вярва, че тимът му има сили да се класира на финала в Лигата на конференциите. Утре "чуковете" приемат АЗ Алкмаар на "Лондон Стейдиъм" в първи полуфинален сблъсък.

Преди година отборът стигна до тази фаза и в турнира Лига Европа, но там загуби от Айнтрахт (Франкфурт), който впоследствие вдигна трофея. Сега Уест Хам ще се опита да направи следващата крачка и да се класира на първи финал в Европа от 47 години.

"Би било страхотно. За всеки отбор достигането до финал е голямо постижение. Всеки иска да има успехи. Ще се опитаме. Страхотно бе, когато през миналата година стигнахме до полуфинал. Сега ще се опитаме да направим и следващата стъпка и да стигнем до финала.

Не мисля, че сме крили амбициите си за финал. Когато обаче си на полуфинал, имаш съперник, който заслужава уважение.

Мисля, че АЗ Алкмаар прави невероятен сезон и са много труден съперник. Те играят добър футбол. Разполагат с много млади и вълнуващи футболисти.

Сега дишаме по-спокойно и заради мача през уикенда. Получаваме невероятна подкрепа на "Лондон Стейдиъм". Малко са клубовете в Европа, които могат да получат подкрепата на 62 500 свои привърженици. Виждам, че феновете са развълнувани от възможността да отидем на финал. Ще се опитаме да го направим", заяви Мойс, който добави, че е малко вероятно Курт Зума, който имаше контузи в глезена, да е готов за утрешния двубой.