Тази вечер съставът на Лестър се изправя срещу датския Рандерс в първа среща от  елиминациите на Лигата на конференциите. „Лисиците“ може да не правят много силен сезон, както бе обичайно за тях в последните години, но мениджърът на тима Брендън Роджърс отново показва високи амбиции за бъдещето.

Той бе категоричен, че Лестър иска да спечели третия по сила европейски клубен турнир и ще гони ново участие в Европа през следващата кампания.

„Ние нямаме друга алтернатива. Аз искам да се възползваме по най-добрия начин от възможността, която ни се отдава. Желая да направим всичко възможно, за да триумфираме в лигата на конференциите и да донесем радост на нашите фенове. Смятам, че имаме добър шанс да се поздравим с купата, въпросът е да гледаме мач за мач и да вървим стъпка по стъпка. Никой да не смята, че ще оставим първенството на заден план. Целите ни са високи и вярвам, че все още имаме шанс да завършим в топ 7 до края на сезона. Това  е всичко, което ще гоним, трофей в Лигата на конференциите и по възможност завършване в топ 7 във Висшата лига. Ако смятах, че това е невъзможно, изобщо нямаше да говорим по тази тема“, коментира Роджърс.