Партизан направи огромна крачка към груповата фаза на Лигата на конференциите, след като разгроми с 4:1 Хамрун Спартанс. Малтийците, които сътвориха сензация срещу Левски преди седмица и елиминираха "сините" с дузпи, този път бяха безпомощни. Партизан реши всичко до почивката, когато водеше с 3:0. Четвъртото попадение за "гробарите" пък беше дело на бившия халф на Черно море Патрик Андраде. 

Сръбският гранд не си позволи никакво подценяване и се постара да си улесни задачата с ранен гол. В 15-ата минута Куинси Мениг изведе Рикардо Гомеш зад защитата, той финтира вратаря Хенри Бонело и прати топката в мрежата. В средата на първата част капитанът на Партизан Слободан Урошевич беше изпуснат от защитата на Хамрун Спартанс и покачи на 2:0.

В 33-ата минута след корнер в полза на гостите се стигна до контра на Партизан и нов гол във вратата на Бонело. Патрик Андраде се откъсна и подаде на Фусени Диабате, а за него остана най-лесното. 

След почивката малтийците съумяха да намалят благодарение на Матю Гийомие. Халфът се разписа с глава след груба грешка на защитата на Партизан. 

"Черно-белите" отново се настаниха в противниковата половина и си осигуриха спокойствие за реванша с четвърти гол. Той падна в 77-ата минута, когато Патрик Андраде направи двойно подаване с Рикардо Гомеш и с левия крак прати топката във вратата на Хамрун Спартанс.