Наставникът на Арда - Николай Киров, сподели очакванията си от двубоя срещу Апоел. 


Кърджалийци посрещат Апоел в четвъртък в 21:00 часа и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT 2, както и да следите мача заедно с Gong.bg.


"Готвим се за сериозен двубой срещу сериозен отбор, с традиции в европейските клубни турнири. За нас е удоволствие да участваме в Лигата на конференциите и се надявам утре да покажем нужното самочувствие, дисциплина и концентрация", заяви Киров.

"Имаме проблеми само с Алекс Петков, който има стара травма." 

"Това е първо участие на Арда в Европа, но пък имаме доста състезатели, които са участвали. Те знаят, че там се получават добри двубои и смятам, че утре ще има доста настроение." 

"През последната седмица отработихме всякакви варианти. Апоел е доста сериозен състав, с над 40 двубоя в Европа през последните години. Имат много опитни състезатели, с които явно ще преследват сериозни цели през тази година. Надявам се да съумеем да ги изненадаме от тактическа гледна точка", допълни специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.