Отборът на Брюж победи с 1:0 ПАОК в първи мач от четвъртфиналите на Лигата на конференциите. Единственото попадение вкара Хуго Ветлесен още в 6-ата минута. Кирил Десподов се появи като резерва за гръцкия тим в 62-ата минута, а бившият му съотборник в Лудогорец Игор Тиаго започна като титуляр, а през второто полувреме пропусна дузпа за домакините.

Белгийският тим стигна до ранен гол. Той падна в 6-ата минута след пас на Феран Жутгла към Ветлесен, който технично прати топката в долния ляв ъгъл на вратата за 1:0.

В 19-ата минута Игор Тиаго стреля опасно с глава, но след вдигнат флаг за засада. Бразилецът беше много активен и често се връщаше, за да помага на отбраната на домакините.

В средата на първото полувреме Тиаго удари Кулиеракис при опит да се пребори за топката и получи жълт картон, а футболистите на ПАОК имаха претенции дори нападателят да бъде изгонен. В 37-ата минута Жутгла майсторски задържа топката в наказателното поле и подаде на Ветлесен, но защитник в бяло подложи крак и попречи на норвежеца да се разпише за втори път. 

В 58-ата минута Жутгла опита късмета си, но Котарски внимаваше и спаси.

Българският национал Кирил Десподов се появи в игра в 62-ата минута на мястото на Йоанис Константелиас.

Четири минути след това Игор Тиаго не успя да се обърне в наказателното поле и да отправи изстрел. При ответната атака пас към Десподов, който беше на метри от вратата, беше пресечен. 

В 77-ата минута Брюж получи правото да изпълни дузпа след нарушение на Котарски срещу Ониедика. Зад топката застана Игор Тиаго, който бе спрян от Котарски, който пък преди изпълнението на наказателния удар получи съвет от Десподов.