Халфът на ФКСБ - Дамян Джокович, беше с основен принос за победата на отбора си с 3:2 над ЦСКА 1948 в мач-реванш от Лигата на конференциите. Хърватинът вкара две от попаденията, но може да е доволен, че се отърва само с жълт картон в 57-ата минута, когато удари Педриньо в гърдите без топка. Според него той и съотборниците му са влезли отпуснато в мача, но характерът им помогнал да спечелят.
"Подведохме се по играта на противника и добре, че се съвзехме навреме. Показахме характер и обърнахме резултата. При 1:1 трябваше да сме по-концентрирани. Случилото се трябва да ни е за урок, защото влязохме малко по-лежерно в мача, а в Европа по този начин не се играе.  
 
Съперникът знаеше, че не може да се надиграва с нас технически и тактически, затова заложи на агресията. Имаше миг, в който си изпуснах нервите, трябва да се науча да бъда по-спокоен", сподели Джокович пред румънските медии.
 
33-годишният халф бе привлечен във ФКСБ това лято от Ал-Раид (Саудитска Арабия). Джокович обаче има богат опит в Румъния с екипа на ЧФР Клуж, където игра 5 години преди време. В родината си хърватинът има само кратък престой в Риека, защото цялата му кариера преминава зад граница - обличал е екипите на италианските Ливорно, Специя и Чезена, турските Ризеспор и Адана Демирспор, Гройтер Фюрт (Германия).