Собственикът на ФКСБ - Джиджи Бекали, разкритикува играта на тима по време на двубоя с ЦСКА 1948. Букурещкият гранд победи „червените“ с 1:0 в мач от II кръг на квалификациите на Лига на конференциите. Победителят от двойката ще се изправи срещу датския Нордселанд.

„Щастлив съм, че спечелихме, но не е хубаво това, което се случи. През второто полувреме играта ни беше като във вътрешното първенство. Доминират ни малки отбори. Много грешки, Тави Попеску сякаш не знае какво му се е случило. Давид Микулеску подаваше към съперниците, Крецу асистираше за тях. Не мога да го разбера, не разбирам как може да се случи подобно нещо“.

„Играхме срещу отбор, който не знае как да бележи. С датчаните, ако играем така, ще ни унищожават. Играчите правят номера, мислят се за футболисти. Видях това с Тави Попеску, той си мисли, че е в цирка. Играе футбол, играе готино. Това е мъжка игра! Ако не е Джокович, винаги ли ще имаме проблеми? Не виждам как ще се класираме в групите. С този отбор няма перспектива! Имаме да изиграем още един мач в Европа, отпадаме с този мач!", каза Бекали за "Sport Report“.