Мениджърът на английския Уест Хям Дейвид Мойс настоя, че тимът му все още има работа за вършене преди реванша срещу АЕК Ларнака от осминафиналите на турнира Лига на конференциите в четвъртък вечер. Уест Хям има аванс от два гола от първата среща в Кипър и ще преследва нов успех след като спечели всичките си седем мача в надпреварата до момента.

„Със сигурност имаме добра възможност. Това е нещо, за което работихме сериозно в последната година. Завършихме седми в първенството, което ни донесе участие в Лигата на конференциите и в момента се наслаждаваме на пътуванията в Европа и резултатите“, коментира Мойс.

„Но все още имаме работа за вършене в четвъртък, за да сме сигурни, че сме изпълнили целта си и сме достигнали до четвъртфиналите на европейски клубен турнир за втора поредна година. Това е много важно за нас. Би било страхотно. Голямата цел е да стигнем до финала, но няма да успеем, ако не сме концентрирани в нашата работа“, добави Дейвид Мойс.

Мениджърът на Уест Хям потвърди, че голмайсторът от първия мач Михаил Антонио ще пропусне реванша в Лондон заради контузия, както и Владимир Цоуфал.

„Владимир все още има проблем с крака, а Мики Антнио има травма на прасеца, която получи в Кипър през миналата седмица. Не мога да ви кажа кога ще се завърнат в игра“, обясни Мойс.

Автор: Кремена Младенова/БТА