Отборът на Уест Хем взе лека преднина преди реванша с АЗ Алкмар в полуфинала за Лигата на конференциите. Възпитаниците на Дейвид Мойс изоставаха в резултата, но успяха да обърнат, все пак нищо не е приключило, според треньора на лондончани. 

"Имаме малка преднина, но това е. Силите са много изравнени, ако ние бяхме с един гол назад, нямаше да седя тук и да отписвам финала. От АЗ Алкмар също няма да го кажат", сподели наставникът на "чуковете" след срещата.

"Мисля, че мачът беше много равностоен. Не дадохме много шансове, въпреки че ни вкараха гол. Може би ние не направихме достатъчно в предни позиции, за да създадем и вкараме повече положения. Щастлив съм, че имаме преднина, това беше важно. Трудна нощ за всички нас, но и емоционална. Силно вярвам, че имаме нужната устойчивост. Мисля, че го имаме от клуба, а също така и вътре в отбора. Когато състезанието е за Купа и се играе на елиминации, няма значение как го правиш – важното е да свършиш работата до край. Но ние все още не сме я свършили и имаме задачи за решаване", завърши Мойс.