Уест Хем определено се наслаждава на участието си в европейските клубни турнири. За втора поредна година „чуковете“ са на полуфинал, а това постижение със сигурност заслужава уважение. След като през миналия сезон „лондончани“ достигнаха до полуфиналите на Лига Европа, сега успяха да сторят абсолютно същото и в Лигата на конференциите. Снощното 4:1 срещу Гент у дома, бе напълно достатъчно за Дейвид Мойс и компания да продължат напред.

След срещата, съвсем логично, мениджърът бе изключително щастлив и поздрави играчите за поредната прекрасна европейска вечер.

„Всички сме много доволни и наистина се наслаждаваме на приключението си в Европа. Определено обичаме да играем европейски мачове, но аз казах още през миналия сезон, че ние сме длъжни да подаряваме подобни вечери на феновете. Хората го заслужават, а Уест Хем има своето място на европейската сцена. Изобщо не е случайно, че за втори пореден сезон ще играем полуфинал и този път се надяваме да  направим една стъпка повече. Няма от какво да бъда недоволен, отбелязахме 4 гола, създадохме доста положения, и можем просто да бъдем доволни от представянето си. Преди мача имах своите притеснения, защото в първата среща не изглеждахме по начина, който желая, но  във втория двубой момчетата се справиха безупречно. Не искаме да казваме големи думи и да обещаваме триумф в Лигата на конференциите, просто гледаме мач за мач, и вярвам, че имаме силите да извървим целия път“, каза Мойс