Бившият футболист на Фиорентина - Томаш Репка, с нетърпение очаква реванша между „виолетовите“ и чешкия Виктория Пилзен в Лигата на конференциите. След нулевото равенство в първата среща от 1/4-финалите, всичко ще се решава на „Артемио Франки“ в четвъртък вечер. 
 
„Фиорентина продължава да бъде много важна част от моя живот. Феновете на клуба остават в сърцето ми и много се надявам, че скоро отново ще имам възможността да присъствам на мач на Ла Виола. От това, което виждам в момента си личи, че във Фиорентина си имат своите проблеми, но главната цел за тях е ясна -  ново участие в европейските турнири и през следващия сезон. Твърдо вярвам, че те ще успеят да се справят с Виктория Пилзен и ще продължат напред, като мечтата за трофей ще остане жива. След равенството в първия мач, считам, че вторият двубой ще е напълно различен и от сърце желая успех на Фиорентина.  
 
Последният път, когато бях на стадиона във Флоренция, получих страхотно посрещане от феновете, а такива моменти не се забравят. Моето мнение е, че клубът има добро бъдеще и дано скоро всички, които обичат този легендарен клуб, да видят любимия си отбор най-после да спечели трофей. Вече имам треньорски лиценз, и определено мечтая, един ден да застана начело на Фиорентина, но дали това ще се случи, ще покаже времето“, каза 50-годишният Репка, който по време на професионалната си кариера получи 20 червени картона.