Астън Вила завърши на първо място в Група "Е" на Лигата на конференциите, след като направи 1:1 с Жрински Мостар като гост. Тимът на Унай Емери имаше нужда от точка, за да остане пред отбора на Легия, и я постигна. Николо Дзаниoло (61') даде преднина на бирмингамци с първия си гол за Вила, но хубаво попадение на Матия Мелекинушич донесе точката на босненския тим, който остана на последно място в групата.

Гостите имаха очаквано огромно предимство през първата част и владееха топката в 76% от времето, като отправиха и четири точни удара, но от това не произтекоха особено чисти положения.

В 61-вата минута Николо Дзаниоло даде на бирмингамци с първия си гол за Астън Вила, след като много хубави си пое топката след центриране на Макгин и отблизо я прати във вратата, вкарвайки първото си попадение за английския тим.

Домакините натиснаха и стигнаха до изравнителен гол на Малекинушич, който напредна отляво, влезе навътре и със страхотен удар от границата на наказателното поле не остави шанс на Маршал.