Нищо не се реши в първия четвъртфинал между Пари Сен Жермен и Динамо Киев в турнира за Купата на УЕФА. Двата състава завършиха наравно 0:0 във френската столица, и така всичко ще се реши след седмица в Киев. ПСЖ търси първи европейски финал след цели 12 години, но към момента не е много близо до него. От трибуните на „Парк де Пренс” двубоя изгледа президентът на Франция Никола Саркози.

Домакините могат да съжаляват повече за хикса, който им отрежда трудна битка на реванша. Въпреки че бяха без звездите си Макелеле и Жюли, парижани имаха достатъчно положения, от които да стигнат поне до един-два гола. Динамо обаче се представи на ниво, и бе изключително подготвен както физически, така и технически за сблъсъка.

Страхотен мач за ПСЖ направи Стефан Сесеньон, който особено през първото полувреме бе най-активният футболист на терена. През втората част в игра се появи и Матея Кежман, който обаче също нямаше късмет в преодоляването на Станислав Богуш. Артьом Милевски и Огниен Вукоевич се отличиха с по-сериозните пропуски за състава на Динамо.