Исмаил Иса се отчете с нов гол при първата победата на Шериф Тираспол в груповата фаза на Лига Европа. Тимът от Тираспол се наложи над Тромсьо с 2:0 в последния мач на двата тима в Група К на втория по престиж европейски клубен турнир. Въпреки победата обаче, Шериф отпадна от надпреварата. Място в следващата фаза не намери и Тромсьо.

Мачът започна добре за Иса и неговите съотборници, които поведоха след 4 минути игра. Каду се възползва от първата по-сериозна опасност пред тима му и откри за 1:0. След малко повече от половин час игра, Шериф удвои преднината си след гол на българския нападател Исмаил Иса. Бившият играч на Левски засече с глава центриране от дясно и направи 2:0.

ВИДЕО!

В класирането Шериф остана 3-и с 6 точки, а Тромсьо е последен с 1 пункт.

В другия мач от групата, Тотнъм разгроми футболистите от Анжи с 4:1 в мач без значение, тъй като и двата състава си бяха осигурили участие в следващата фаза преди това.

ВИДЕО!

Хеттрик за „шпорите“ направи Роберто Солдадо, който откри резултата в 7-ата минута, а след това се разписа отново в 16-ата минута. В 70-ата минута испанският национал отбеляза и третото си попадение, след като бе точен от бялата точка. Четвъртият гол за тима на Андре Вилаш-Боаш бе дело на Холтби в 54-ата минута.

Почетното попадение за състава от Махачкала дойде в 44-ата минута, като го реализира Евертон.

В класирането Тотнъм е лидер с 18 точки, а Анжи е 2-и с 8 пункта.

Класиране:

1. Тотнъм 6 мача 18 точки

2. Анжи 6 мача 8 точки

3. Шериф 6 мача 6 точки

4. Тромсьо 6 мача 1 точка