Играчите на Валенсия са изразили притеснения от условията, в които ще изиграят мача си от Лига Европа тази вечер. Те се изправят срещу руския Краснодар в 1/8-финален реванш с минимален актив от 2:1 след първия двубой на "Местая". 

Въпреки че градът се намира в Югозападна Русия, играчите на Марселино очакват много студено време, което ги смущава в навечерието на битката, съобщават испанските медии. А прогнозата за времето показва, че няма какво толкова да ги плаши. 

Двубоят стартира в 19:55 часа, а по това време се очаква температурата да е съвсем нормална като за средата на март: 6 градуса над нулата. Притесненията на испанците обаче са от вятъра, който ще направи реалното усещане за температурата да бъде около нулата. 

Все пак по време на суровата руска зима са се играли двубои и на -15 градуса при силен вятър, така че "прилепите" от слънчева Испания нямат сериозни основания да се страхуват от сковаващ студ, особено в тази част на Русия и в този период от годината. Те обаче явно са решили да се презастраховат.