Мениджърът на Болтън Гари Мегсън разкритикува ядосано днешния съперник на тима в турнира за Купата на УЕФА Атлетико Мадрид. Причината – от испанския клуб публикуваха на официалния си уебсайт информация, която може да застраши сигурността на английската група.

Ръководството на Болтън с изумление видяло написани всички детайли по пътуването им до Мадрид – номер на полета, час на пристигане, плюс името на хотел, в които са отседнали футболистите, и разбира се, план на тренировките.

Британското посолство в испанската столица веднага се зае да проучи въпроса с гостите, които ще защитават аванса си от един гол от първия мач, като има притеснения, че програмата на Болтън може да бъде умишлено нарушена от фенове на Атлетико.

Мегсън заяви: „Това е много странно поведение за клуб със статута на Атлетико. Очевидно поражда сериозни притеснения за нашата сигурност преди мача.”

Инцидентът обаче трудно може да нажежи допълнително страстите преди очаквания много напрегнат и тежък двубой на „Висенте Калдерон”.