Старши треньорът на Брьондби Томас Франк заяви, че е доволен от класирането за третия квалификационен кръг на Лига Европа, въпреки че датчаните стигнаха само до равенството 0:0 на собствен терен срещу Берое в реванша. Успехът в първата среща в Стара Загора с 1:0 се оказа решаващ за класирането на отбора напред в надпреварата.

„С оглед на победата ни в първия мач като гост беше напълно очаквано, че ще продължим напред. Щастливи сме най-вече от това, че и във втория мач срещу Берое не допуснахме гол. Позволихме на съперника да създаде само едно добро положение, така че в това отношение съм доволен. Естествено, искаше ми се да бяхме победили пред собствена публика, но все пак главната цел, която беше да продължим, е изпълнена", коментира Франк.

"Трябва да продължим да работим за подобряване на реализацията в офанзивен план. През първото полувреме бяхме направихме твърде малко в атака. След почивката играхме по-директно и бяхме по-агресивни и създадохме 5-6 добри положения, но не успяхме да ги вкараме", допълни той.