Ирландският Дъндолк е основан през 1903 година, и в момента играе в местната Висша лига. Тимът е втори в историята по най-много спечелени трофеи, а през миналия сезон завърши на четвърто място в класирането, след като през 2008 се завърна в елита.

Дъндолк играе в бели фланелки и черни гащета, на стадион „Ориел Парк” с капацитет от 6000 души. Именно заради цвета на фланелките носят прякора „Снежнобелите”. Местният съперник на Дъндолк е Дроида Юнайтед.

От края на 90-те години, Дъндолк предпочита да играе домакинските си мачове в четвъртък вечер, което е уникално за Европа, тъй като няма друг тим на Стария континент, който да играе в този ден шампионатните си срещи.

Сезонът в Ирландия в момента тече, като Дъндолк заема трето място след 17 кръга.

Мениджър на отбора е англичанинът Иън Фостър.

Клуб Спортиф Гревенмахер е базиран в едноименния град в Люксембург. Това име носи от 1919 година, десет години след основаването си като „Стад Моселан”. От 90-те години на миналия век Гревенмахер е сред фаворитите в местното първенство.

През 2003 година тимът става шампион, и прави златен дубъл с Купата. През миналия сезон завършва на трето място и играе финал за Купата.

Титулярният екип на Гревенмахер е изцяло син, а резервният – изцяло червен. Мениджърът Клод Освейлер е от Люксембург, но повече от половината му футболисти са чужденци.