Нападателят на Фиорентина Кума Бабакар разкри, че неговият партньор в атака Джузепе Роси е приел много емоционално попадението, което реализира при успеха с 4:0 над Беленензеш в Лига Европа.

Снощи италианците постигнаха звучен успех навън, който беше важен след нещастното поражение с 1:2 от Базел на старта в група I. Сенегалецът Бабакар също се разписа в срещата, но в съблекалнята овациите са били изцяло за Роси заради мъките на италианеца с контузиите през последните години. За италианеца това бе първи гол с екипа на "виолетовите" от 501 дни насам.

„Това беше перфектната вечер“, каза тъмнокожият таран. „Спечелихме мач на труден стадион. Искахме да вкараме дори още голове, но и така е добре. В неделя ни предстои друг мач и е важно, че спечелихме преди него.“

„Джузепе Роси почти се разплака след своя гол. Той беше много емоционален и когато се прибра в съблекалнята, всички го аплодирахме.“

„Трябва да продължим с мисленето мач за мач, а накрая ще видим къде ще ни отведе то. Сега трябва просто да работим, още нищо не сме постигнали“, добави Бабакар.