Старши треньорът на Ред Бул Залцбург Хууб Стевенс определи Левски като не лош противник в Лига Европа. „Сините” се паднаха именно срещу австрийците, а освен това и с Лацио и Виляреал в груповата фаза на надпреварата.

„Това е трудна, но интересна група. Що се отнася до отборите от Испания и Италия, само погледнете ранглистата на ФИФА. Българският ни съперник не е чак толкова лош. Надявам се, че в Австрия ще имаме предимство. Играли сме вече шест мача в Шампионската лига, и научихме своите уроци. В Лига Европа също противниците са много, много силни,” каза Стевенс.

Капитанът на тима Еди Густафсон добави: „Задачата ни е много трудна. Но това е добре за австрийския футбол, и в частност за Залцбург. Винаги имаш шанс. Трябва просто да имаме късмет и да дадем поне 110 процента от себе си.”

„Групата е луда, има нещо специално в нея. С тези съперници все едно сме в Шампионската лига, така се усеща. Харесват ни съперниците и нямаме търпение,” заяви защитникът Франц Шиемер.

Марк Янко пък сподели: „Не познавам съперника. Играл съм на PlayStation срещу тези отбори, но съм губил. Със сигурност задачата ще е трудна.”