Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес успокои феновете на тима за здравословното състояние на една от звездите Джеймс Маккарти. Той получи травма по време на мача на "карамелите" с Волфсбург от Лига Европа снощи. 

Той има проблем с подколянното сухожилие, заради което излезе още в 30-та минута срещу "вълците". Това е стар проблем, заради който пропусна и няколко мача на клубния си тим, както и на националния отбор. 

"Липсата на Джеймс в няколко мача ще е проблем за нас, това е ясно. Той вече неведнъж се е оплаквал от този проблем и ние трябва да стигнем в какво се корени той. Явно е нещо около меките тъкани в тази част на тялото му, а и не се дължи на умора."

"Хубавото е обаче, че лекарите са се заели с него и го преглеждат обстойно. Ще отсъства в няколко мача, но ще е на линия съвсем скоро. А и той е свикнал на подобни неща", сподели Мартинес пред медиите в Ливърпул. 

Очаква се още този уикенд да бъдат готови за игра още трима от контузените. Става въпрос за Гарет Бари, Стивън Нейсмит и Лейтън Бейнс, но все пак за тях ще се решава в последния момент дали ще са на линия за битката с Тотнъм в неделя.