Шахтьор завърши наравно 0:0 с Брюж, но това бе достатъчно за тима от Донецк да си осигури класирането за 1/16-финалите на Лига Европа. Украинският гранд е с 13 точки, следван именно от Брюж с осем. Битката в група J ще е за второто място, тъй като претенции за него има и Тулуза. Французите са със седем точки, след днешния минимален успех с 1:0 срещу Партизан. „Гробарите” са без спечелена точка до момента, а в последната среща приемат Шахтьор. Така борбата за втората позиция между Брюж и Тулуза ще е в директен сблъсък в Белгия.

Шахтьор запази вратата си суха във всичките си домакински срещи от група J. Макар че не победи, Брюж също бе донякъде доволен от точката, тъй като и равенство срещу Тулуза ще бъде достатъчно да продължи напред. Белгийците имаха и най-чистото положение за гол в мача на „Донбас Арена”, но излезлият очи в очи с украинския вратар Уесли Сонк стреля в тялото на Пятов. Разван Рац и Ярослав Ракитски опитаха да стрелят отдалеч, и първият почти намери вратата на Брюж, но все пак равенството се запази до края.

Тулуза стигна до изключително ценен успех с 1:0, но остави Партизан без точка. Единственото попадение падна в 54-та минута, когато Даниел Браатен засече центриране с глава от непосредствена близост. Младен Божович спаси още положения пред себе си, но колегите му в сръбската атака така и не успяха да реализират поне изравнително попадение.