Френският Рен, който отстрани от турнира за Купата на УЕФА българския Локомотив София, завърши наравно 1:1 с гостуващия Бран в мач от група D. Домакините стигнаха трудно до точката на своя стадион, след като отборът на Бран успя да поведе в резултата в 24-ата минута на мача. Азар Карадас изведе норвежците напред, след като бе най-съобразителен в наказателното поле след центриране отдясно и с глава откри резултата.

До края на първата част футболистите на наставника Пиер Дреоси опитаха да променят ситуацията на терена, но стражът на гостите Опдал бе на висота и на няколко пъти успя да спаси чудесни удари.

През второто полувреме отборът на Рен упражни тотален натиск, но въпреки това трудно създаваше опасни положения пред вратата на гостите. Все пак домакините стигнаха до попадение две минути преди края, след като получиха правото да изпълнят дузпа. Зад топката застана опитният Шейру, който не сгреши. В последните секунди на срещата гостите останаха с човек по-малко на терена, след като Ел-Факири бе отстранен за грубо нарушение.

В други мач от групата Динамо Загреб и швейцарският Базел също не излъчиха победител, завършвайки наравно 0:0. Домакините бяха далеч по настоятелният тим, но въпреки многобройните удари нямаха шанс пред гола.

Класиране в група D:

1. Базел – 4 точки

2. Хамбургер – 3

3. Динамо Загреб – 1

4. Бран – 1

5. Рен 1