Мачът между Работнички и Ливърпул може да се играе пред 20хиляди зрители, след като стана ясно, че Южната трибуна на стадион „Филип ІІ” ще бъде готова за 29 юли. Билетите за двубоя се пускат в продажба в понеделник, с цена от 300 динара (около 9 лева).

Македонското правителство, което е собственик на стадиона, потвърди, че Южната трибуна на съоръжението в Скопие, ще бъде на разположение за мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Трибуната по график трябваше да е в ремонт до 2 август, но заради домакинството на Ливърпул, той бе ускорен и ще приключи по-скоро. Повече от половината трибуна вече е покрита със седалки, и 100% ще е готова преди четвъртък.

От понеделник в продажба ще са 8500 билета за Северната трибуна, 1100 талона вече са изпратени до феновете на Ливърпул, а 500 места са предвидени за буферна зона. Всички билети за Южната трибуна ще са в продажба за привърженици на Работнички в следващите дни, като те ще се продават както на стадиона, така и на площад „Македония” в Скопие.

Работнички – Ливърпул е в четвъртък от 21.45 часа българско време.