Отборът на ПСВ победи Черноморец Одеса с 2:0 в другия мач от Група В, в който е тимът на Лудогорец. Холандският тим се наложи като гост и заема второто място в потока. Лидер в групата е българският тим, който има пълен актив след първите две срещи.

Националът Станислав Манолев не бе в групата на холандския тим за гостуването. ПСВ бе по-добрият отбор на терена и закономерно спечели мача.

Тимът от Айндховен излезе напред в резултата още в 13-та минута. Активността на Мемфис Депай в атаката се превърна в гол. 19-годишното крило навлезе в наказателното поле и направи вратаря на Черноморец безпомощен за 1:0.

Още през първото полувреме Депай имаше възможност да увеличи преднината на своя тим, чрез няколко добри атаки по лявото крило, но така и не стигна до второ попадение.

Пресата на холандския тим продължи и след почивката, а резултаът бе променен едва в 88-та минута. След контраатака за гостите, Флориан Йозефсон се разписа за крайното 2:0 след асистенция на младия Депай.

След спечелените три точки ПСВ Айндховен заема второто място в групата с 3 пункта, колкото има и Черноморец Одеса, но холандците са с по-добра голова разлика. След две поражения в групата Динамо Загреб е на последното място, а Лудогорец е лидер с 6 точки.