Треньорът на Бетис Мануел Пелегрини знае, че отборът му се нуждае от изключително представяне в реванша с Манчестър Юнайтед в Лига Европа, след като в първия мач тимът загуби с 1:4. "Зелено-белите" ще се опитат да станат вторият отбор в турнира, който наваксва изоставане от три попадения, за да се класира за следващия кръг.

"Вярвам, че във футбола никога не знаеш как ще завърши мачът. Играхме като гости, което е много по-различно от това да играем у дома с феновете зад нас. От самото началот знаем, че те са голям отбор и имат всичко, за да се класират за следващия кръг", каза той на пресконференцията си, цитиран от ДПА.

"Трябва да опитаме от първата минута - първо, да спечелим мача, а след това да вкараме головете, които могат да ни класират. Ако не, да изиграем добър мач и да спечели вкъщи", каза още специалистът.
"Аз вярвам в моя отбор, вярвам във феновете и ще опитаме заедно да обърнем резултата", добави Пелегрини, който е бивш мениджър на Манчестър Сити.

Повече от 50 000 зрители се очакват на стадион "Бенито Виямарин".

"Играхме много равностоен мач до 53-ата минута", смята Пелегрини за първия мач. "След това брилятният гол на Антъни и корнерът след това приключиха срещата", каза още чилиецът.

"Не беше физически проблем, а по-скоро психически и това, което свършихме за 53 минути изчезна само в рамките на 3-4 минути", съжалява треньорът.

"Мисля, че всеки мач е различен. Утре няма да мислим за резултата от първия мач, ще опитаме да направим добро представяне", завърши Мануел Пелегрини. /БТА