Панатинайкос успя да запише минимален успех при гостуването си на Копенхаген в мач от група В на турнира за Купата на УЕФА. В другата среща от потока Абърдийн и Локомотив Москва не излъчиха победител, като си размениха по един гол.

Двубоят на стадион „Паркен” в датската столица бе оспорван, но късметът бе на страната на гостите, които първи стигнаха до отбелязване на гол, а след това успяха да опазят мрежата си чиста след множество опасни атаки на Копенхаген. Единственото попадение в срещата бе дело на Н’Дойе, който се разписа 16 минути след началния съдийски сигнал. В 64-та минута домакините получиха шанс да се спасят, но Ньорегаард пропусна да се разпише от дузпа.

Абърдийн не успя да победи у дома Локомотив Москва и срещата завърши при равен резултат – 1:1. Даймънд даде преднина на домакините с попадение в 27-та минута, но секунди преди последния съдийски сигнал Иванович изравни и оформи крайния резултат в мача.

Испанският Атлетико Мадрид пък почиваше във втория кръг от груповата фаза на УЕФА.

ПАО е лидер във временното подреждане в потока с 6 точки. Локомотив е на второ място с 2, а "дюшекчиите" са трети с 1 точка, с толкова е и Абърдийн. Копенхаген е на последно място с 0 точки в актива си.