Ювентус не успя да запише победа в Лига Европа в четвърти пореден мач, и регистрира само четвърти пореден хикс – 0:0 у дома срещу Залцбург. Така двата състава направиха услуга само на другите два в група А, Манчестър Сити и Лех Познан, които вече са с по седем точки на върха в класирането. Юве е с четири, а Залцбург – с две.

По-интересният мач от група А бе в Познан, където Лех разби Ман Сити с 3:1. Двубоят бе интересен и напрегнат, и се реши едва в последните си пет минути. Димитре Иняч откри резултата в 31-та минута, но Емануел Адебайор изравни в 51-та.

Мануел Арболеда и резервата Матеуш Можджен между 86-та и 90-та нанизаха попаденията, които осигуриха и трите точки за Лех Познан. Роберто Манчини бе пуснал в игра силен състав, и направи всички възможни смени в търсене на успеха, но в края на двубоя Лех се оказа по-концентрираният състав, който измъкна победата.

Феновете на Ювентус нямаха никаква друга идея, освен да освиркат своите любимци, които напуснаха терена след четвъртото равенство в Лига Европа. „Старата госпожа” отново бе тотално беззъба, и не успя да отбележи за 0:0 срещу Залцбург.

Въпреки титулярния състав и присъствието на Алесандро Дел Пиеро, Юве продължава да страда от многото контузии. Италианският гранд очаквано имаше повече положения, но Залцбург също имаше достатъчно възможности да си тръгне дори с успех от Торино, особено в края на срещата.

Лех Познан води в класирането, с повече отбелязани попадения, и седем точки, колкото има и Ман Сити. Ювентус е с четири точки на трето място, а Залцбург има две.