Тимовете на Бешикташ и Локомотив Москва отново не успяха да излъчат победител в двубоя с и от четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят в Истанбул приключи при резултат 1:1. Именно такъв бе изходът и в първия сблъсък между Локомотив и Бешикташ в руската столица Москва в предишния кръг.

След нулево равенство през първото полувреме и малко възможности за гол пред двете врати, по-интересните ситуации се случиха през втората част.

Рикардо Куарешма откри за домакините в 58-ата минута, след като се възползва отлично от грешка в отбраната на руснаците. Байе Умар Ниасе осигури точката за Локомотив с точно изпълнение 14 минути преди края.

След поделените точки двата тима запазват своите позиции във временното класиране в група H. Локомотив е лидер с актив от 8 точки, а Бешиктеш е втори с шест. По-късно тази вечер е другият мач от групата между португалския Спортинг и албанския Шкендербеу на Венци Христов. При успех за тима от Лисабон, Шкендербеу ще отпадне от надпреварата, а Спортинг ще измести Бешикташ от втората позиция.