По-късно днес, съставите на Спартак Москва и Лестър ще се изправят един срещу друг в среща от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Двубоят е с начален час 17:30 българско време, и ще може да бъде проследен пряко в ефира на  Max Sport 3. 

Мачът е много важен и за двата отбора, тъй като и „московчани, а и „лисиците“ се нуждаят от трите точки. В миналия кръг Спартак Москва шокира Наполи при гостуването си в Италия, докато Лестър загуби от полския шампион Легия Варшава.

 За важността на мача говори и звездата на руския гранд Виктор Моузес. Според крилото на столичния тим, той и съотборниците му ще излязат само и единствено за победата в днешния следобед.

„Познавам много добре Лестър. Чака ни изключително тежък мач, но ние сме готови. Когато бях в Челси доста често ми се налагаше да се изправям срещу  тях, и те не могат да ме изненадат с нищо. Лестър е силен отбор, който заслужава уважение,  но Спартак трябва да спечели. Класирането в групата показва, че нашият противник  е само с точка, а ние имаме 3, което значи, че при евентуален успех ще направим сериозна крачка към класирането си в следващата фаза. Не започнахме сезона добре, но нещата бавно се стабилизират. Не обръщам внимание на критиките и не чета руската преса. Лесно е само да критикуваш, но аз съм изцяло концентриран върху своята игра и Спартак. Всички заедно желаем да направим един успешен сезон, който да е по-добър от предишния“, коментира Моузес.