Мениджърът на Рейнджърс - Джовани Ван Бронкхорст, сподели, че тимът му е готов да играе продължения или дузпи, ако се наложи. Тимът от Глазгоу се изправя в Севиля срещу Айнтрахт Франкфурт във финала на Лига Европа.

“Много съм горд да съм мениджър на този отбор и още по-горд да изведа момчетата до финала. Това е огромен шанс да стигнем до втори голям европейски трофей в клубната история. Настроени сме да си тръгнем с купата. Финал винаги е нещо хубаво, когато спечелиш, но не остават приятни спомени, ако загубиш”, коментира Ван Бронкхорст.

Наставникът разкри, че Кемар Рууф е възстановен и ще на линия за двубоя: “Той тренира за първи път с нас вчера, а преди това се подготвяше на индивидуален решим. Ще тренира с отбора тази вечер и ще бъде в състава за утре. Ако реша да го използвам, той е готов”.

“Айнтрахт изигра страхотни мачове срещу Барселона и Уест Хам и заслужава да е тук. На финала са два отбора с голяма история и огромна база лоялни фенове. Различно е, когато видиш медийния интерес, но трябва да сме сигурни, че сме концентрирани върху мача. Направихме го за предишните срещи“.

„Големите мачове са придружавани от напрежение, но това е част от всеки спорт на най-високо ниво. Настроението в отбора е отлично, развълнувани сме да играем на финала. Подготвени сме много добре и сме готови. Феновете ни ще бъдат фактор, ще ги чуете утре”, допълни нидерландецът.