Късно снощи, съставът на Лацио постигна първа победа в групите на Лига Европа. „Римските орли“ се наложиха  над Локомотив Москва с 2:0, и спечелиха ценни 3 точки.

Един от основните състезатели в тима на Маурицио Сари, халфът Фелипе Андерсон не скри своето задоволство след важната победа за неговия отбор. Бразилецът смята, че „лациалите“ вървят в правилната посока  и тепърва ги очакват още по-добри дни.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

„Мисля, че най-важно бе да победим, след загубата ни в Турция. Искаме да се представим силно в Европа, за да зарадваме нашите фенове и да им дадем незабравими европейски вечери. Знам, че бяхме в лош период, но успехът срещу Рома ни изпълни с огромна увереност. Идеите на Сари са напълно ясни и от нас зависи да изпълняваме  тактическите указания. Аз съм много благодарен на треньора, защото той ме искаше от първия ден.  Наставникът не спира да вярва в мен, а това е важно за всеки един футболист. Смятам, че ще ставаме все по-силни и дано постигнем нещо значимо през сезона, такива са нашите цели“, завърши бившият играч на Уест Хем.