Гранада е една от приятните изненади в Лига Европа през този сезон. Дебютантите в европейските клубни турнири вече изхвърлиха състава на Наполи от надпреварата, а тази вечер испанският представител ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед в може би най-големия мач в своята история.

Испанците вече показаха, че не се страхуват от никого, а техният мениджър Диего Мартинес призова играчите да покажат най-доброто на терена. В Гранада вярват, че отстраняването на „червените дяволи“ е напълно възможно без значение името и класата на противника.

„Уважаваме всеки съперник и изпитваме огромен респект към Манчестър Юнайтед. За всички е ясно, че това е голям клуб, впечатляващ отбор със страхотни футболисти и чудесен мениджър.   Когато излезем на терена обаче, забравяме за всичко и искаме да опитаме да елиминираме още един от най-добрите тимове в света. След като сме на четвъртфиналите в Лига Европа, значи това е заслужено и работата ни дава резултати. Не победихме Наполи случайно, нека вярваме, че всичко е възможно. Ще се раздадем максимално, предстоят ни два мача, в които можем да покажем на какво сме способни. Аз вярвам, че Гранада  може да хвърли още една голяма бомба“, коментира Мартинес.